foto

Antoine Oppenheim

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tranzit
2016 Advokátovy hříchy (TV film)
2015 Alaska
2013 Perlivý kyanid (TV film)
2010 Mon père, Francis le Belge (TV film)
2009 Zombie Apokalypsa
2007 Úsměv Melody
2003 Vertige de la page blanche

TV seriály

2020 Charlotte Link (TV seriál)
Die Entscheidung (E15)
2018 Caïn (TV seriál)
Jardin secret (S06E03)
2016 Emma (TV seriál)
Question de confiance (E01)
La Loi de... (TV seriál)
La Loi de Christophe - La Ligne blanche (E02)
Accusé (TV seriál)
L'histoire de Cécile (S02E03)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky