foto

Jiří Chlumecký

  • nar. 26.11.1963 (54 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Fotograf
Vybíjená
2014 Na druhý pohled (TV film)
Poslední cyklista (TV film)
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2010 Bludičky (TV film)
Domina (TV film)
Kráska a netvor 1950 (TV film)
2009 Jménem krále
Klub osamělých srdcí (TV film)
Zemský ráj to napohled
2007 Bestiář
Boží duha (TV film)
2005 Jasnovidec (TV film)
Rána z milosti (TV film)
Sametoví vrazi
Zlá minuta (TV film)
1998 Pasti, pasti, pastičky
Čas dluhů
1997 Narcoblues
1995 Nesmluvená setkání (TV film)
1991 Corpus delicti
Tajomstvo alchymistu Storitza (TV film)
1990 Jen o rodinných záležitostech
1989 Čas sluhů
1988 Kopytem sem, kopytem tam
Pražská 5
Rytmy

TV seriály

2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
2009 Expozitura (TV seriál)
Volavka (E01)
2005 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
Jak kostky byly vrženy (S03E14)
Jak jsme se všichni drbali (S03E13)
Jak jsem málem přišel o život (S03E12)
další epizody (14)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Muž, kterého chtějí (S01E06)
2000 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
Jak se věštba splnila (S02E14)
Jak jsme měli kojence i Japonce (S02E13)
Jak Elis jela rallye (S02E12)
další epizody (14)
1998 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
Jak jsme dostali všichni klaustrofobii (S01E14)
Jak maminka k zimnímu spánku ulehla (S01E13)
Jak do babičky vstoupil duch Dobromily Rettigové (S01E12)
další epizody (14)
1991 Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
Dlaždice (E06)
Boží mlýny (E05)
Štědrý večer paní Hůlové (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2004 Anatomie jedné revoluce aneb Jak udělat převrat

Herecká filmografie

Dokumentární

1998 Bigbít (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace