foto

Hervé Villechaize

  • nar. 23.4.1943
    Paříž, Francie
  • zem. 4.9.1993 (50 let)
    Severní Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Telephone, The
1982 Připoutejte se, prosím! 2
1980 Forbidden Zone
1978 The One and Only
1977 Hot Tomorrows
1974 Crazy Joe
Muž se zlatou zbraní
Seizure
1973 Malatesta's Carnival of Blood
1972 Last Stop, The
Uzenáčova chýše
1971 Banda, která neuměla pořádně střílet
1970 Item 72-D: The Adventures of Spa and Fon
1966 Chappaqua

TV seriály

1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)

Dokumentární

2009 50 años de (TV seriál)

TV pořady

1994 66. Annual Academy Awards (TV pořad) - a.z.
1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)
The Larry Sanders Show (TV pořad)
1991 The Carol Burnett Show (TV pořad)
1990 The Howard Stern Show (TV pořad)
1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1969 Hee Haw (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace