foto

Dee Rees

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 The Last Thing He Wanted
2017 Mudbound
2015 Bessie (TV film)
2013 Boys on Film 9: Youth in Trouble
2011 Pariah

TV seriály

2018 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Kill All Others (E07)
2017 When We Rise (TV seriál)
Part III (E03)
Part II (E02)
2015 Empire (TV seriál)
Without a Country (S02E02)

Dokumentární

2008 Eventual Salvation

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The Last Thing He Wanted
2017 Mudbound
2015 Bessie (TV film)

TV seriály

2018 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Kill All Others (E07)

Dokumentární

2008 Eventual Salvation

Herecká filmografie

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 2012 Film Independent Spirit Awards, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace