foto

Sebastian Urzendowsky

  • nar. 28.5.1985 (33 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Richter (TV film)
Jessica Forever
Lass uns abhauen (studentský film)
2017 Helen Dorn – Gnadenlos (TV film)
2016 Stadtlandliebe
Teroristé hákového kříže: Pachatelé - Ještě není všem dnům konec (TV film)
Teroristé hákového kříže: Vyšetřovatelé - Jen pro služební použití (TV film)
2015 Elixir
Her Son (studentský film)
2014 Backpack (studentský film)
Země bouří
2012 Věž (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
První láska
Takoví jsme byli (studentský film)
2010 Schurkenstück (TV film)
Útěk ze Sibiře
2009 Berlin ´36
Es kommt der Tag
2008 Eine Minute Freiheit (studentský film)
Guter Junge (TV film)
Žena v Berlíně
2007 Einfache Leute (TV film)
Teufelsbraten (TV film)
Ďáblova dílna
2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV film)
Pingpong
Schwesterherz
2005 Nimm dir dein Leben
Tři sestry po německu (TV film)
2004 Das Blaue Wunder (TV film)
2003 Im Schatten der Macht (TV film)
Lichter
2002 Der Felsen
Ein Leben lang kurze Hosen tragen
Schimanski: Azyl (TV film)
2001 Der Zimmerspringbrunnen
Místo činu: Ludwigshafen - Záchvat násilí (TV film)
2000 Paul Is Dead

TV seriály

2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Guerrilla (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Honigfrauen (TV seriál)
Verrat im Paradies (E02)
Urlaub im Paradies (E01)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
2013 Borgia (TV seriál)
Proměna (S02E09)
Hra o morálce (S02E08)
Svatodušní svátky (S02E06)
další epizody (6)
1997 Schimanski (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2013 Das Radikal Böse

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace