foto

Sebastian Urzendowsky

  • nar. 28.5.1985 (35 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Der Überläufer (TV film)
L'Oiseau De Paradis
2019 Byl jsem a budu
2018 Der Richter (TV film)
Jessica Forever
Potkáme se v lesích (studentský film)
2016 Stadtlandliebe
Teroristé hákového kříže: Pachatelé - Ještě není všem dnům konec (TV film)
Teroristé hákového kříže: Vyšetřovatelé - Jen pro služební použití (TV film)
2015 Daheim
Elixir
Her Son (studentský film)
2014 Backpack (studentský film)
Země bouří
2012 Věž (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
První láska
Takoví jsme byli (studentský film)
2010 Schurkenstück (TV film)
Útěk ze Sibiře
2009 Berlin ´36
Es kommt der Tag
2008 Eine Minute Freiheit (studentský film)
Guter Junge (TV film)
Žena v Berlíně
2007 Einfache Leute (TV film)
Teufelsbraten (TV film)
Ďáblova dílna
2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV film)
Pingpong
Schwesterherz
2005 Nimm dir dein Leben
Tři sestry po německu (TV film)
2004 Das Blaue Wunder (TV film)
Die Gelegenheit
2003 Im Schatten der Macht (TV film)
Lichter
2002 Der Felsen
Ein Leben lang kurze Hosen tragen
Schimanski: Azyl (TV film)
2001 Der Zimmerspringbrunnen
Místo činu: Ludwigshafen - Záchvat násilí (TV film)
2000 Paul Is Dead

TV seriály

2019 Dengler (TV seriál)
Brennende Kälte (E05)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Guerrilla (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Honigfrauen (TV seriál)
Verrat im Paradies (E02)
Urlaub im Paradies (E01)
Helen Dorn (TV seriál)
Gnadenlos (E07)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
2013 Borgia (TV seriál)
Proměna (S02E09)
Hra o morálce (S02E08)
Svatodušní svátky (S02E06)
další epizody (6)
1997 Schimanski (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2013 Das Radikal Böse

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky