foto

Sebastian Armesto

  • nar. 3.6.1982 (35 let)
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tulipánová horečka
2016 For Grace
2015 Coalition (TV film)
Star Wars: Síla se probouzí
2014 He Took His Skin Off for Me
Kodaň
2012 Complicit
2011 Anonym
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
2009 Jasná hvězda
2007 Krvežíznivé opice
2006 Marie Antoinetta
2005 Panenská královna (TV film)
2004 Hawking (TV film)
1994 Feast at Midnight, A

TV seriály

2016 Close to the Enemy (TV seriál)
Murder (TV seriál)
Lost Weekend (E02)
New Blood (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (7)
2011 Zen (TV seriál)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
Palace, The (TV seriál)
2007 Tudorovci (TV seriál)
Wolsey, Wolsey, Wolsey! (S01E03)
2006 Impresionisté (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
Zlý vlk (S01E12)
1996 Správná pětka (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Mystery! (TV seriál)

Dokumentární

2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 For Grace

Producentská filmografie

Filmy

2016 For Grace

Střihačská filmografie

Filmy

2016 For Grace

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace