foto

Petr Novotný

  • nar. 9.9.1949 (68 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Notre dame de Paris (divadelní záznam)
1995 Volání odjinud (TV film)
1992 Horror aneb Četba na dobrou noc (TV film)
1988 Jak se zbavit Křivonožky

TV pořady

2004 Česko hledá SuperStar (TV pořad)
2003 Vyhlášení ankety TýTý Týdeníku Televize o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2002 (TV pořad)
1987 Jedeme dál (TV pořad)
Náhradník (TV pořad)
1983 Sešlost (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2001 Příběhy slavných (TV seriál)
Ztracený hlas (S02E03)

TV pořady

2012 Zrcadlo tvého života (TV pořad)
2011 To byl náš hit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace