foto

Zdeněk Švarc

  • nar. 1957
  • zem. 22.7.2011
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2010 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Knoflík (S07E06)
Pechfógl (S07E05)
Dvojčata (S07E04)
2009 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Majordomus (S06E03)
Paternita (S06E02)
Stella Negro (S06E01)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)

TV pořady

1987 Vega (TV pořad)

Hudební videoklipy

2001 Ilona Csáková: Vždycky jsem si přála mít (hudební videoklip)
2000 Ilona Csáková: Lháři (hudební videoklip)
Ilona Csáková: Nepočítej (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

TV seriály

1993 Strašidla a spol. (TV seriál)
Ať žije Theo (E06)
Past (E05)
Chrousti na šalvěji (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky