foto

Vilma Degischer

  • nar. 17.11.1911
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 3.5.1992 (80 let)
    Baden, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Trostgasse 7 - eine Kindheit in Wien 1934-1938 (TV film)
1983 Mich wundert, daß ich so fröhlich bin (TV film)
1979 Kleine Gaben (TV film)
1978 Sechs Personen suchen einen Autor (TV film)
1976 Der Talisman (TV film)
1971 Theodor Kardinal Innitzer (TV film)
1970 Das Kamel geht durch das Nadelöhr (TV film)
Das Wort (TV film)
1969 Der Talisman (TV film)
1968 Unsere liebste Freundin (TV film)
1965 An der schönen blauen Donau (TV film)
Chaloupka strýčka Toma
1963 Bauer als Millionär, Der (TV film)
Ist Geraldine ein Engel?
Kardinál
1962 Forever My Love
Nachsaison (TV film)
1961 Nachsaison (TV film)
1958 Der veruntreute Himmel
1957 ...und die Liebe lacht dazu
Sissi, císařovnina osudová léta
1956 Sissi, mladá císařovna
1955 Sissi
1954 Vídeňský komediant
1951 Das Tor zum Frieden
1949 Liebe Freundin
1948 Das andere Leben
1931 Große Liebe, Die

TV seriály

1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1973 Der große Zauberer - Max Reinhardt (TV film)

Divadelní záznam

1972 Katzenspiel (divadelní záznam)
1971 Geliebtes Scheusal (divadelní záznam)
1966 Auktion bei Gwendolyn (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky