foto

Jim Byrnes

  • nar. 22.9.1948 (70 let)
    Saint Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hastings Street
Papíroví andílci (TV film)
2012 Vrátím se pro tebe (TV film)
War of the Worlds: Goliath
2011 Unesený detektiv (TV film)
2009 G. I. Joe
2008 Heart of a Dragon
2007 Don't Cry Now (TV film)
Highlander: The Search for Vengeance
Madeline in Tahiti
2005 Fetching Cody
Inspektor Gadget, případ létajícího draka
Mimo zákon
2003 Šílený rande
2002 Dennis the Menace in Cruise Control (TV film)
Inspector Gadget's Last Case: Claw's Revenge (TV film)
Kai a Gerda (TV film)
Madeline: My Fair Madeline (TV film)
Směr východ (TV film)
2000 Highlander: Zúčtování
Monster Mash
Recept na úspěch (TV film)
1998 Rudolf
Špinavá práce
1997 Jeď, řekla
Katastrofa letu č.19 (TV film)
Ničitel
Ztracený poklad Dos Santos (TV film)
1996 For Hope (TV film)
Starlight
Wiseguy (TV film)
Čmuchalové 2 (TV film)
1995 Psychopat
Tajná služba (TV film)
Vražedná představa
1994 Dvojitý drak
Whale Music
1993 Harmony Cats
1992 Invaze z vesmíru
1991 Přichází Satan - Procitnutí (TV film)
Vánoce na Divison Street (TV film)
1990 V zájmu dítěte (TV film)
1989 Street Justice
1988 Red Spider, The (TV film)
1987 Vražedný stisk (TV film)
1980 Blesk z čistého nebe

TV seriály

2018 Take Two (TV seriál)
Stillwater (E10)
2013 Policajt (TV seriál)
Děti pro bojiště (S02E03)
2011 Svatyně (TV seriál)
Zapomeň na hudbu (S04E08)
Pax Romana - Vynucený mír (S03E11)
2010 Superkočky (TV seriál)
V (TV seriál)
John May (S01E07)
Svatyně (TV seriál)
Ochrana (S03E02)
2009 Svatyně (TV seriál)
Odhalení, 1. část (S01E12)
2008 Svatyně (TV seriál)
Válečníci (S01E10)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Bugs (S01E08)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Hrdinové 2 (S07E18)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Stargate: Infinity (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Acid Tests (E04)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Alienators: Evolution Continues (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
Ultimate Book of Spells (TV seriál)
Šikula a šikulkové (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Cesta vzhůru (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
1999 Spiderman bez hranic (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Highlander: Havran (TV seriál)
The French Connection (E13)
A Matter of Time (E12)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
Shadow Raiders (TV seriál)
Síť (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
1996 Beast Wars: Transformers (TV seriál)
Dva (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Klouzači (S01E01)
G.I. Joe Extreme (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
New Adventures of Madeline, The (TV seriál)
Street Fighter: The Animated Series (TV seriál)
1994 Conan and the Young Warriors (TV seriál)
Mega Man (TV seriál)
1993 Dobrodružství ježka Soníka (TV seriál)
Hurricanes (TV seriál)
1992 Conan: The Adventurer (TV seriál)
Král Artuš a rytíři spravedlnosti (TV seriál)
Muži v klobouku (TV seriál)
1991 Madlenka (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1989 Camp Candy (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1987 Out of This World (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Dokumentární

2019 One Life No Regrets
2018 Highlander Worldwide 10: The Gathering
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace