foto

Miroslav Adamec

  • nar. 16.3.1957 (62 let)
    Lida, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Přání k mání
2011 V peřině
2010 Škola princů (TV film)
2008 Pohádkové počasí (TV film)
2003 Šla Nanynka do zelí
1988 Kaštan pro štěstí (TV film)
Uf - oni jsou tady
1987 Máme se rádi (TV film)
1986 Šaty až na zem (TV film)
1985 Berete se dobrovolně? (TV film)

TV seriály

2019 Kokoškovi na cestách (TV seriál)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Poslední plavba (E10)
Návrat háčků (E09)
Křižákův návrat (E08)
další epizody (10)
2007 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Učitelky s praxí (S04E01)
2006 Berta a Ufo (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Maruška (E02)
1988 Rodáci (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky