foto

Mimi Kennedy

  • nar. 25.9.1948 (69 let)
    Rochester, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 V očekávání
2012 Zásnuby na dobu neurčitou
2011 Life of Lemon
Půlnoc v Paříži
2010 Na doraz
2009 Politické kruhy
Vánoční dárek (TV film)
2008 Single Woman, A
2007 V křesle režiséra
2000 Erin Brockovich
1997 Buddy
1996 Cizinky ve vlaku (TV film)
Pohnutky srdce
1993 Ohnivý blesk
1992 Smrt jí sluší
1991 Sins of the Mother (TV film)
1990 Dodržet svůj slib (TV film)
Zesil to!
1989 Dítě na zakázku
Je naděje
Tales from the Crypt
1987 Baby Girl Scott (TV film)
Bride of Boogedy (TV film)
1986 Mr. Boogedy (TV film)
1984 Popular Neurotics (TV film)
1982 I've Had It Up to Here (TV film)
1981 Thin Ice (TV film)
1978 Getting Married (TV film)

TV seriály

2015 Krize (TV seriál)
2013 Máma (TV seriál)
2012 Skandál (TV seriál)
Dirty Little Secrets (S01E02)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Retired at 35 (TV seriál)
2010 Man-Teen (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
2009 Private Practice (TV seriál)
The Parent Trap (S03E09)
2008 Rita Rocks (TV seriál)
2007 Cane (TV seriál)
2006 Dr. House (TV seriál)
Nedorozumění (S02E10)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Osudová chyba (S03E03)
2004 Come to Papa (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
1996 Savannah (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Bless This House (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
First Time Out (TV seriál)
Partners (TV seriál)
The Crew (TV seriál)
1994 George Carlin Show, The (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Joe's Life (TV seriál)
Second Chances (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Pomíchaná vajíčka (S02E11)
Mírová bojiště (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1989 Homeroom (TV seriál)
Major Dad (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Spencer (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Two of Us, The (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Stockard Channing in Just Friends (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2007 Outspoken: Los Angeles
2004 Happy Birthday Oscar Wilde (TV film)

TV pořady

1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1994 Politically Incorrect (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace