foto

Jérémie Duvall

  • nar. 15.12.1993 (25 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Salauds de pauvres
Versus
2013 Délit de fuite (TV film)
2011 Bas les coeurs (TV film)
Mon père est femme de ménage
2010 Le fils à Jo

TV seriály

2018 Nina (TV seriál)
Cours toujours (S04E10)
D'une rive à l'autre (S04E09)
Ne dis jamais (S04E08)
další epizody (6)
2017 Umění zločinu (TV seriál)
Galantní vražda - 2. část (S01E04)
Galantní vražda - 1. část (S01E03)

Dokumentární

2017 Válka es (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Les grands du rire (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky