foto

Claire Skinner

  • nar. 1965
    Hemel Hempstead, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Act of Memory: A Christmas Story
Pán času: Doktor, vdova a skříň (TV film)
2008 Boj o moc (TV film)
Commander, The: Abduction (TV film)
2007 And When Did You Last See Your Father?
The Trial of Tony Blair (TV film)
You Can Choose Your Friends (TV film)
2006 The Family Man (TV film)
2005 Detektiv Monroe (TV film)
2004 Strings
2003 Booze Cruise, The (TV film)
Eroica (TV film)
2001 Deník Bridget Jonesové
2000 Vyšetřování naslepo II - Schovávaná (TV film)
1999 Mauvaise passe
Ospalá díra
Vyšetřování naslepo (TV film)
You're Dead...
1997 Na křídlech naděje (TV film)
1995 Clockwork Mice
Inkognito
1994 Dva zlaté míčky (TV film)
Return of the Native, The (TV film)
1993 Nahý
1990 Život je sladký
1989 Spis o Ráchel

TV seriály

2018 Hilda (TV seriál)
Chapter 13: The Black Hound (E13)
Chapter 12: The Nisse (E12)
Chapter 11: The House in the Woods (E11)
další epizody (13)
Jarmark marnosti (TV seriál)
Endings and Beginnings (E07)
In Which a Painter's Daughter Meets a King (E06)
In Which Battles Are Won and Lost (E05)
další epizody (6)
Next of Kin (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 Power Monkeys (TV seriál)
2015 Critical (TV seriál)
Scream Street (TV seriál)
V čísle 9 (TV seriál)
Nana's Party (S02E05)
2013 Playhouse uvádí (TV seriál)
Pan Chápavý (S02E05)
2012 Homefront (TV seriál)
Tilly a přátelé (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Trinity (TV seriál)
2008 Rozum a cit (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Kočka mezi holuby (S11E02)
2007 Outnumbered (TV seriál)
Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
Ohlášená vražda (S01E04)
2004 Genius of Mozart, The (TV seriál)
Life Begins (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
Trevor's World of Sport (TV seriál)
2001 Bedtime (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Swallow (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
Brass Eye (TV seriál)
1995 Coogan's Run (TV seriál)
Peter Principle, The (TV seriál)
1994 Capital Lives (TV seriál)
1993 Chef! (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)

TV pořady

2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace