foto

Daniel Choi

  • nar. 22.2.1986 (34 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Biseuteo
2015 Akui yeondaegi
Chioebeobgwon
2014 Gisooljadeul
2013 Yeolhanshi
2012 Boksoongah namoo
Kongmojadeul
2010 Sirano; yeonaejojakdo
2009 Yoga hakwon

TV seriály

2020 I Am Not Okay With This (TV seriál)
Nejtemnější tajemství (E07)
2018 Oneuleui tamjeong (TV seriál)
2017 Jeogeulleoseu (TV seriál)
2014 Bigmaen (TV seriál)
2013 Yeonaereul kidaehae (TV seriál)
2012 Hakgyo 2013 (TV seriál)
Jiwoonsoodaetong (TV seriál)
Yooryung (TV seriál)
2011 Deo myoojikeol (TV seriál)
Dongan minyeo (TV seriál)
Haikik! jjabeun darieui yeokseub (TV seriál)
2010 Wonseu topon to taim in Saengchori (TV seriál)
2009 Jalhaettkun jalhaettyeo (TV seriál)
Jibong ddulgo haikick (TV seriál)
2008 Jonghap byeongwon 2 (TV seriál)
Keudeuli saneun sesang (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 고쇼 (TV pořad)