foto

Mala Powers

  • nar. 20.12.1931
    San Francisco, California, USA
  • zem. 11.7.2007 (75 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Hitters
1981 Seis pasajes al infierno
1976 Allá donde muere el viento
1972 The Doomsday Machine
1969 Daddy's Gone A-Hunting
1968 Rogues' Gallery
1961 Flight of the Lost Balloon
1960 Fear No More
1958 Colossus of New York, The
Sierra Baron
1957 Death in Small Doses
Man on the Prowl
Tammy and the Bachelor
The Storm Rider
Unknown Terror, The
1955 Bengazi
Zuřivý úsvit
1954 The Yellow Mountain
1953 City Beneath the Sea
City That Never Sleeps
Geraldine
1952 Rose of Cimarron
1950 Cyrano z Bergeraku
Edge of Doom
Outrage
1942 Tough As They Come

TV seriály

1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1978 Charlieho andílci (TV seriál)
Antique Angels (S02E24)
1975 Switch (TV seriál)
1971 The Man and the City (TV seriál)
1970 Silent Force, The (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1967 Gentle Ben (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Gallant Men (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Everglades (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Crying Cherub (S03E20)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Deadly Toy (S02E27)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Mr. Adams and Eve (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2014 Reel Herstory: The Real Story of Reel Women
1988 Calling the Shots

Host

TV pořady

1962 Girl Talk (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky