foto

Mala Powers

  • nar. 20.12.1931
    San Francisco, California, USA
  • zem. 11.7.2007 (75 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Hitters
1981 Seis pasajes al infierno
1976 Allá donde muere el viento
1972 Doomsday Machine, The
1969 Daddy's Gone A-Hunting
1968 Rogues' Gallery
1961 Flight of the Lost Balloon
1960 Fear No More
1958 Colossus of New York, The
Sierra Baron
1957 Death in Small Doses
Man on the Prowl
Tammy and the Bachelor
The Storm Rider
Unknown Terror, The
1955 Bengazi
Zuřivý úsvit
1954 The Yellow Mountain
1953 City Beneath the Sea
City That Never Sleeps
Geraldine
1952 Rose of Cimarron
1950 Cyrano de Bergerac
Edge of Doom
Outrage
1942 Tough As They Come

TV seriály

1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1971 Man and the City, The (TV seriál)
1970 Silent Force, The (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1967 Gentle Ben (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Gallant Men (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Everglades (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Mr. Adams and Eve (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2014 Reel Herstory: The Real Story of Reel Women

TV pořady

1962 Girl Talk (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace