foto

Darryl Stephens

  • nar. 7.3.1974 (45 let)
    Pasadena, California, USA

Biografie

Darryl Joseph Stephens je americký herec. Vystudoval Univerzitu v Kalifornii, Berkeley, kde studoval sociologii společně s dramatem a tancem. Za čtyři roky hrál v San Francisku s kultovním divadelním souborem Sassymouth, poté se vrátil do Los Angeles věnovat se filmové a televizní kariéře.

Po návratu se objevil v několika reklamách, pořadech na MTV a v menších divadlech. Zahrál si menší role ve filmech SEAMLESS: KIDZ RULE a CIRCUIT. Jeho velká role přišla v roce 2004, kdy byl obsazen do hlavní role v seriálu NOAH'S ARC. Do roku 2006 si zahrál ještě v komedii ANOTHER GAY MOVIE a dramatu BOY CULTURE.

Darryl otevřeně přiznal, že je gay.

Herecká filmografie

Filmy

2019 From Zero to I Love You
2018 Captain Black
I May Regret
2017 Groomzilla (TV film)
2016 Dávná křivda
Pee-wee's Big Holiday
2014 Beyond the Lights
2012 Skinny, The
2010 Reunited
2008 Noah's Arc: Jumping the Broom
2006 Another Gay Movie
Boy Culture
2004 Noah's Arc
2001 Circuit
1999 Seamless: Kidz Rule

TV seriály

2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Rodina (S01E03)
The Chances (TV seriál)
2015 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Back to Normal (S02E12)
2014 Coffee House Chronicles (TV seriál)
Survivor's Remorse (TV seriál)
2013 Boy Culture TV (TV seriál)
2012 DTLA (TV seriál)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
Podezření (E03)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Pro pocit bezpečí (S07E22)
2010 Private Practice (TV seriál)
Short Cuts (S04E02)
2008 In the Moment (TV seriál)
2007 Rick & Steve the Happiest Gay Couple in All the World (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Noah's Arc (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)

Dokumentární

2010 A Bundle of Sticks
2007 Schau mir in die Augen, Kleiner - a.z.
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace