foto

Konstantin Chuďakov

  • nar. 13.10.1938 (81 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2019 Konec sezóny
2017 Motyljok
2006 On, ona i ja
2003 Drugaja ženščina, drugoj mužčina...
1994 Isčeznovenije
1991 Mat Iisusa
1990 Smerť v kino
1987 Uchazeč
1984 Uspěch
1983 Molodyje ljudi
1981 S věčera do poludňa (TV film)
1980 Kdo zaplatí za úspěch?
1974 Bespridannica (TV film)
1972 Stránka života (TV film)

TV seriály

2017 Chožděnije po mukam (TV seriál)
2013 Novaja žizň (TV seriál)
2012 Odnaždy v Rostove (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky