foto

Alfonso Bassave

  • nar. 29.12.1979 (40 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Te quiero, imbécil
2016 Noc v poušti
2013 Presentimientos
2011 There Be Dragons
2009 Láska prochází žaludkem
2008 Osmička ve vztahu
2004 XXL

TV seriály

2018 Pequeñas coincidencias (TV seriál)
2017 Estoy vivo (TV seriál)
2015 Carlos, Rey Emperador (TV seriál)
Cites (TV seriál)
2011 Chapadla korupce (TV seriál)
Nic po nás nezbude (E08)
Generál (E07)
Manhattan (E06)
další epizody (5)
Grand Hotel (TV seriál)
2010 Hispania, la leyenda (TV seriál)
Impares premium (TV seriál)
2008 U.C.O. (TV seriál)
2007 C.L.A. No somos ángeles (TV seriál)
Síndrome de Ulises, El (TV seriál)
2006 Simuladores, Los (TV seriál)
2005 Caterina e le sue figlie (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky