foto

Emil Reinke

  • nar. 20.6.1990 (30 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tatort - Söhne und Väter (TV film)
2014 Šestka táhne světem (TV film)
2013 Rosamunde Pilcher: Láska z nebes (TV film)
2011 Kann denn Liebe Sünde sein? (TV film)
2010 Bella začíná znovu (TV film)
První láska (TV film)
2009 Mama kommt! (TV film)
2008 Der Amokläufer - Aus Spiel wird Ernst (TV film)
2007 Max Minsky a já

TV seriály

2014 Vraždy na severu (TV seriál)
Der Nackte und der Tote (S03E11)
Revolverheld (S03E10)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kriegstage (S10E34)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
Cesta naděje (E01)
SOKO Wismar (TV seriál)
Die Prophezeiung (S08E07)
2009 Krupp - Eine deutsche Familie (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
2006 Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky