foto

Si-yeong Lee

  • nar. 17.4.1982 (37 let)
    Cheongwon County, provincie Severní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eonni
2014 Shinui han soo
2013 Deo webtoon : yego salin
Namja sayongseolmyungseo
2011 Keopeuljeu
Uiheomhan sangkyeonrye
2010 Nae namjaeui Sooni
2009 Ogamdo

TV seriály

2019 Waegeurae Pungsangssi (TV seriál)
2018 Sasaenggyeoldan romaenseu (TV seriál)
2017 Pasukkun (TV seriál)
2015 Areumdawoon naui shinboo (TV seriál)
2014 Goldeun keuloseu (TV seriál)
Ilriitneun sarang (TV seriál)
2012 Nanpokhan romance (TV seriál)
2011 Poseidon (TV seriál)
2010 Bujaeui tansaeng (TV seriál)
Jangnanseureon kiseu (TV seriál)
2009 Cheonmanbeon saranghae (TV seriál)
Kgotboda namja (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Baekjongwoneui 3dae cheonwang (TV pořad) - mod.
2013 Jinjja sanai (TV pořad)
2008 우리 결혼했어요 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace