foto

Gérard Robert Gratadour

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jan Palach
2017 Dobrodruzi
Z Paříže do Paříže
2014 10 pravidel jak sbalit holku
2008 Paříž 36
Rudý baron
2007 Edith Piaf
2006 Prachy dělaj člověka

TV seriály

2019 Rapl (TV seriál)
Exekuce (S02E01)

Dokumentární

2015 Tetřeví bednáři

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace