foto

Aaron Sorkin

  • nar. 6.6.1961 (56 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Velká hra
2015 Steve Jobs
2011 Moneyball
2010 The Social Network
2007 Soukromá válka pana Wilsona
1995 Americký prezident
1993 V moci posedlosti
1992 Pár správných chlapů

TV seriály

2014 Newsroom (TV seriál)
To byl tedy den (S03E06)
Oh Shenandoah (S03E05)
Pohrdání soudem (S03E04)
další epizody (6)
2013 Newsroom (TV seriál)
Volby 2 (S02E09)
Volby 1 (S02E08)
Třetí opoziční tým (S02E07)
další epizody (9)
2012 Newsroom (TV seriál)
Větší hlupák (S01E10)
Výpadek proudu, část druhá: Zkušební debata (S01E09)
Výpadek proudu, část první: Tragické porno (S01E08)
další epizody (10)
2007 Studio 60 (TV seriál)
What Kind of Day Has It Been (E22)
K&R: Part 3 (E21)
K&R: Part 2 (E20)
další epizody (11)
2006 Studio 60 (TV seriál)
The Christmas Show (E11)
B-12 (E10)
The Option Period (E09)
další epizody (11)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1998 Studio sport (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2017 Velká hra

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(385)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace