foto

Naoki Tanaka

  • nar. 26.4.1971 (49 let)
    Toyonaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ano hi no organ
2018 Kaitó sentai Lupin ranger VS Keisacu sentai Patoranger
Violence Voyager
2017 Masujama čónórjokuši džimušo: Gekidžóban wa koi no adži
2016 Kin Medaru Otoko
Nekozamurai: Tamanodžó, Edo e iku (TV film)
2012 Eiga Crayon šin-čan: Araši o jobu! Ora to učú no princess
Vítej zpět, Hayabuso!
2010 O statečné včelce
Zebraman 2: Zebra City no gjakušú
2008 Team batista no eikó
Zenzen daidžóbu
2007 Argentine babá
Prázdniny s vodníčkem Kúem
2006 Sairen
Učóten hotel
2005 Gjakkó nain
2004 Inu to arukeba: Čirori to Tamura
2003 Namahoso wa Tomaranai (TV film)
2002 Ašita ga aru sa: The Movie
2001 Minna no ie
2000 Kishiwada shônen gurentai: Yakyudan

TV seriály

2019 Wagaja no himicu (TV seriál)
2018 Harassment Game (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
2017 Masujama čónórjokuši džimušo (TV seriál)
2016 Asa ga kuru (TV seriál)
Suna no tó: Širi Sugita rindžin (TV seriál)
2015 Kari Kare (TV seriál)
Mother Game: Kanodžo-tači no kaikjú (TV seriál)
2014 Isharyo Bengoshi (TV seriál)
2013 Link (TV seriál)
Platinum Town (TV seriál)
2012 Honjitsu wa Taian Nari (TV seriál)
2010 Kinoshita buchô to boku (TV seriál)
2009 Reset (TV seriál)
2008 Loss : Time : Life (TV seriál)
2007 Kaiki Daisakusen (TV seriál)
2005 Oden-kun (TV seriál)
2002 Cocorico Miracle Type (TV seriál)
2001 Ashita ga aru sa (TV seriál)
Gakkó no sensei (TV seriál)

Dokumentární

2017 Wareware wa warawaretai, uketara ureshii, soredakeya

Host

TV pořady

1989 Downtown no Gaki no Tsukai ya Arahende!! (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)