foto

Maria Pakulnis

  • nar. 2.7.1956 (64 let)
    Giżycko, Województwo warmińsko-mazurskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jak zostać gwiazdą
2019 Adwokat
Hamlet (TV film)
Planeta Singli 3
2017 Porady na zdrady
2009 Złoty środek
2008 Jaro 1941
2006 Bezmiar sprawiedliwości
Dublerzy
2005 Kavárna na rozcestí
Lekarz drzew
2003 Král Ubu
Sila komiczna (TV film)
2000 Poslední mise
1995 Deborah
1993 Pajęczarki
1991 Neha
1990 Rozloučení s podzimem
1989 Konsul
Obywatel Piszczyk
Tak mě radši zabij, poldo!
Závrať
1988 Schodami w góre, schodami w dól
1987 Nieproszony gosc (TV film)
Pay Off (TV film)
Weryfikacja
Zygfryd
1986 Bodamské jezero
1985 Bez konce
1982 Dolina Issy
1979 Bialy mazur

TV seriály

2018 Pensjonat nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (8)
2017 Leśniczówka (TV seriál)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2015 Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S07E10)
2014 Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S05E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Medalion (S12E10)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
2012 Nad rozlewiskiem... (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
další epizody (9)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
2011 Wiadomości z drugiej ręki (TV seriál)
Życie nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
další epizody (5)
2010 Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 10 (E10)
Episode 7 (E07)
další epizody (6)
Nowa (TV seriál)
Bliska znajomość (E10)
2009 Rajskie klimaty (TV seriál)
Siostry (TV seriál)
Jesienne imieniny (E13)
Ojciec drzew (E12)
Dowód na istnienie (E11)
další epizody (13)
2007 Tylko miłość (TV seriál)
2005 Niania (TV seriál)
Warto kochać (TV seriál)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2002 Psie serce (TV seriál)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
1995 Ekstradycja (TV seriál)
Fitness Club (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog III (E03)
1986 Tulipan (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky