foto

Jevgenij Doga

  • nar. 1.3.1937 (82 let)
    Rybnický kraj, Moldavsko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 Zolotaja rybka v gorodě N
2010 Rjabinovyj vals
2007 Artistka
Kanikuly ljubvi (TV film)
2004 Vesegonskaja volčica
2003 Blagoslovitě ženščinu
2001 Patul lui Procust
1996 Milyj drug davno zabytych let...
1995 Hříšní apoštolové lásky
Čjornaja vual
1994 Gospoda artisty
Jamila
1993 Na Muromskoj dorožke
Něsravněnnaja
Sdělaj mně bolno
1992 Bez ulik
Kaaperatyj 'Palitbjuro' abo budze dojgim razvitanne
Kazino
Ubijstvo v Sunshine Menor
Vinovata li ja... ?
1991 1000 dollarov v odnu storonu
Vzběsivšijsja avtobus
1989 Maria a Mirabela v Tranzistorii
Stuk v dver
1988 Etot fantastičeskij mir. Vypusk 14 (TV film)
1987 Lučaferul (TV film)
Pričaly
1985 Dikij větěr
S jubilejem podožďom
Tancploščadka
Valentin i Valentina
1984 Chronika odnogo leta (TV film)
Jesli možeš, prosti...
Kak stat znamenitym
Proč člověk potřebuje křídla
Čto u Seňki bylo
1983 Anna Pavlovova
Najdi na sčastě podkovu
Svobodárna
1982 Etot fantastičeskij mir. Vypusk 7 (TV film)
Gonki po vertikali (TV film)
1981 Etot fantastičeskij mir. Vypusk 4 (TV film)
Etot fantastičeskij mir. Vypusk 5 (TV film)
Etot fantastičeskij mir. Vypusk 6 (TV film)
Maria, Mirabella
Portrét umělcovy ženy
Vosmoje čudo světa
1980 Etot fantastičeskij mir. Vypusk 3 (TV film)
Mercedes uchodit ot pogoni
1979 Etot fantastičeskij mir. Vypusk 1 (TV film)
Etot fantastičeskij mir. Vypusk 2 (TV film)
Ja choču pěť
Zděs, na mojej zemle
1978 Drama na lovu
1976 Slučaj na festivale (TV film)
1975 Cikáni jdou do nebe
1974 Gněv
1973 Dom dlja Serafima
1971 Šumaři
1969 Vzryv posle polunoči

TV seriály

2008 Regina (TV seriál)
2006 Dom-fantom v pridanoje (TV seriál)
Pervoje pravilo korolevy (TV seriál)
2004 Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace