foto

Chris Henry Coffey

  • nar. 1.5.1971 (49 let)
    Green Bay, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Blackjack: The Jackie Ryan Story
2019 Impossible Monsters
Master Maggie
Sell By
We Were an Island
2016 Diverge
2013 Epilogue
Little Tin Man, The
2012 BFF
2010 Trust
2009 International
2007 Serial
2005 Walking on the Sky
2004 June (TV film)
2000 Třináct dní

TV seriály

2019 Paní Fletcherová (TV seriál)
Free Sample (E02)
2018 Instinct (TV seriál)
Secrets and Lies (S01E03)
2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Imposter (S18E03)
2015 Billy & Billie (TV seriál)
Drain You (E03)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Alienation Of Affection (S03E12)
2009 Cupid (TV seriál)
Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Alfa pes (S08E15)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Playgirl (S06E20)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Siréna (S06E03)
2001 Zákon a pořádek (TV seriál)
Whiplash (S11E19)
1990 Against the Law (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Vrcholná éra Paříže: Zrod modernosti (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky