foto

Ho-jeong Yoo

  • nar. 24.1.1969 (51 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Geudae ireumeun jangmi
2014 Minwoossi oneun nal
2011 Sunny
2006 Jsem kyborg, ale to nevadí
2002 Opojen ženami a malováním
2000 Sanchaek
1998 Kishal kkayo

TV seriály

2015 Poongmooneuro deuleossso (TV seriál)
2013 Saranghaeseo namjoona (TV seriál)
2011 Cheonsangui hwawon (TV seriál)
2010 Yiutjip wensoo (TV seriál)
2009 Sarangeun amuna hana (TV seriál)
2007 Ggakdugi (TV seriál)
2006 Balchikhan yeojadeul (TV seriál)
Insaengiyeo komawoyo (TV seriál)
2003 Apjib yeoja (TV seriál)
2002 Taeyangin Lee Je-ma (TV seriál)
1999 Cheongchunui deot (TV seriál)
Hae tteu go dal tteu go (TV seriál)
1998 Cheonsaui kiseu (TV seriál)
Geojitmal (TV seriál)
Iutjip yeoja (TV seriál)
1997 Pokpungsogeuro (TV seriál)
1995 Barameun buleodo (TV seriál)
1993 Gyeolhon (TV seriál)
Woorideului cheonkuk (TV seriál)
1990 Woorideului cheonguk (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Miun uri saekki (TV pořad)
2013 슈퍼맨이 돌아왔다 (TV pořad)
2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
2001 Haepitugedeo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky