foto

Aaron Copland

  • nar. 14.11.1900
    New York City, New York, USA
  • zem. 2.12.1990 (90 let)
    North Tarrytown, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1981 Crimen a fondo
1961 Something Wild
1958 Appalachian Spring (TV film)
1949 Dědička
The Red Pony
1943 Severní hvězda
1940 Our Town
1939 O myších a lidech

TV seriály

1952 Omnibus (TV seriál)

Dokumentární

1945 Cummington Story, The
1939 City, The

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Vrcholná éra Paříže: Zrod modernosti (TV film) - a.z.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace