foto

Mel Harris

  • nar. 12.7.1957 (62 let)
    Bethlehem, Pennsylvania, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

  • 1990 -thirtysomething (TV seriál) (Nejlepší herečka v seriálu - drama)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Podnájemník
Tak si představ
2006 Arc
2005 Náš děda (TV film)
Zabít Saddáma
2003 Katova kletba
2002 Další krásná tvář (TV film)
V ohrožení života
2001 Ohnivá past
Pejskové (TV film)
2000 Mimo čas (TV film)
Transport
1997 To je vražda, napsala: Cestou na jihozápad (TV film)
1996 Case for Life, A (TV film)
Co jsi to za matku?
1995 Sekretářka (TV film)
Vražedné sny (TV film)
Women of Spring Break, The (TV film)
1994 Harlequin 4 - Nedozpívaná ukolébavka (TV film)
Pavouk a moucha (TV film)
Ultimate Betrayal (TV film)
Vládce knih
1993 Desperate Journey: The Allison Wilcox Story (TV film)
S nepřátelským úmyslem (TV film)
Stehy na duši
Tančící vítr
Vzdálení příbuzní
1992 Burden of Proof, The (TV film)
Child of Rage (TV film)
Grass Roots (TV film)
Kainova výchova
1989 Cameron's Closet
Cross of Fire (TV film)
K-9, můj přítel se studeným čumákem
My Brother's Wife (TV film)
1987 Harry's Hong Kong (TV film)
Zatykač: Mrtvý nebo živý

TV seriály

2018 Imposters (TV seriál)
Maybe/Definitely (S02E05)
Andiamo (S02E04)
Old Unresolved S... (S02E03)
2017 Imposters (TV seriál)
Cohen, Lenny Cohen. (S01E04)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Wheel of Fortune (S01E09)
Five of Cups (S01E08)
Two of Swords (S01E07)
další epizody (9)
2015 Šílená bejvalka (TV seriál)
My Mom, Greg's Mom and Josh's Sweet Dance Moves! (S01E08)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Amaro se hájí (S15E11)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Anonymní násilníci (S15E09)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Sex, narození, smrt (S02E11)
Dr. House (TV seriál)
Výtah do života (S02E16)
Kriminálka New York (TV seriál)
Výborně, paní Azraelová (S03E09)
Odložené případy (TV seriál)
Tenisová hvězda (S03E17)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
Drought Conditions (S06E16)
Hvězdná brána (TV seriál)
Osobní záležitosti (S08E18)
Poslední boj, část první (S08E16)
JAG (TV seriál)
Smrt v mešitě (S10E18)
Úžiny Malacca (S10E16)
2002 Hvězdná brána (TV seriál)
Velká cesta (S05E21)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
Guess Who's Coming to Dinner (S03E08)
1996 Something So Right (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Ráj (S02E17)
1995 Raising Caines (TV seriál)
1991 thirtysomething (TV seriál)
California (S04E23)
Melissa in Wonderland (S04E22)
A Stop at Willoughby (S04E21)
další epizody (13)
1990 thirtysomething (TV seriál)
Happy New Year (S04E10)
Guns and Roses (S04E09)
Never Better (S04E08)
další epizody (22)
1989 thirtysomething (TV seriál)
Michael's Campaign (S03E10)
New Parents (S03E09)
The Burning Bush (S03E08)
další epizody (24)
1988 thirtysomething (TV seriál)
The Mike Van Dyke Show (S02E03)
In Re: The Marriage of Weston (S02E02)
We'll Meet Again (S02E01)
další epizody (15)
1987 thirtysomething (TV seriál)
I'll Be Home for Christmas (S01E09)
Weaning (S01E08)
Nice Work If You Can Get It (S01E07)
další epizody (9)

Dokumentární

1998 Intimate Portrait: Victoria Principal (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

1991 thirtysomething (TV seriál)
Out the Door (S04E19)

Host

TV pořady

1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky