foto

Štefan Richtárech

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Olé, zápražka (TV film)
2006 Zima kúzelníkov (TV film)
2002 Kvet šťastia (TV film)

TV seriály

2017 Rex (TV seriál)
Hlava Márie Terézie (E07)
2011 Aféry (TV seriál)
Prekliata dedina (S02E11)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Obvinenie (E06)
Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Zuzka (S01E06)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Lúpež (S01E07)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

TV pořady

2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace