foto

Monika Timková

  • nar. 11.10.1990 (28 let)
    Trutnov, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nebezpečná kořist
2014 Princezna a písař (TV film)
2013 Kameňák 4
2012 Rváči
2011 Santiniho jazyk (TV film)
2010 Zatímco jsi psal (studentský film)

TV seriály

2017 Kafe & Cigárko (TV seriál)
Kapitán Exner (TV seriál)
Specialisté (TV seriál)
2016 Kriminálka Gottwaldov (TV seriál)
Ohnivý kuře (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (1)

    • 24.12.2016  15:54
    avorecuk
    (hodnocení, komentáře)

    Princezna a písař....noo na princeznu se opravdu nehodí ....přece jen to chce jemnější obličej a princové či chasníci jako hlavní hrdinové často zase nepůsobí jako praví muži....Tato herečka má v obličeji spíše mužské rysy...

     

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace