foto

Jaromír Bláha

  • nar. 23.7.1970 (48 let)
    Český Brod, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Ekostory
2017 Dějiny neposlušnosti (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2012 Vyprávění o lese (TV film)
2010 Za tajemstvím šumavských lesů

TV pořady

2010 Intolerance (TV pořad)
1999 Nedej se! (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2010 Za tajemstvím šumavských lesů

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2010 Za tajemstvím šumavských lesů

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace