foto

Kinja Kitaódži

  • nar. 23.2.1943 (76 let)
    Kjóto, prefektura Kjóto, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nanacu no kaigi
2017 Usagi oiši: Jamagiwa Cukasaburó monogatari
2016 Micuja Seizaemon zandžicuroku
One Piece Film Gold
Sayonara Debussy: Pianist Tantei Misaki Yôsuke (TV film)
2014 Kuroi Fukuin (TV film)
Saigo no Shigoto (TV film)
Sakura Housara (TV film)
2013 Legal High: supešaru dorama (TV film)
2012 Asura
Mó júkai nante šinai (TV film)
2011 Ikon ari (TV film)
Zettai reido: Mikankecu džiken tokumei sósa – Special (TV film)
2010 Inšite miru
Sakuradamongai no hen
2009 Rakudžicu moju
2008 Ginmaku ban Sushi ôji!: Nyûyôku e iku
Hana jori dango: Fainaru
Ten to Chi to
2005 Kunitori Monogatari (TV film)
1997 Pekin gendžin
1993 Šin Gokudó no onnatači: Kakugošii ja
1991 Ojadži no hige 11 (TV film)
1985 Festival ohně
Haru no kane
1984 Japonská eskadra smrti
Šura no mure
1982 Future War 198X
Highest Honor, The
Maboroši no miuumi
1981 Hyôryû
1980 Džingi naki tatakai: Sóšúhen
1979 Moeru aki
1978 Dainamaito dondon
Inubue
Seishoku no ishibumi
1977 Hakkódasan
Příběh z Aljašky
1976 Fumó čitai
Sri Lanka no ai to wakare
1975 Bódó šimane keimušo
Nihon ninkjódó: Gekitocuhen
Odsouzená Střela
Takehisa Jumedži monogatari: Koi suru
Šikingen gódacu
1974 Akumjó: Šima araši
Džingi naki tatakai: Kankecuhen
1973 Džingi naki tatakai: Hirošima šitóhen
1970 Šókon ičidai: Tenka no abarenbó
1969 Borneo taišó: Akamiči ni tokero
1968 Kitahodaka zeššó
1967 Čikumagawa zeššó
1965 Nidži o cukamu koibitotači
1963 Seizoroi Tókaidó
Óabare godžúsan cugi
1962 Joka čigozakura: Badžo no wakamuša
Minamoto Kuró Jošicune
Seizoroi kanhaššú
Tenka no goiken ban
1961 Andžu to Zušiómaru
Hanagasa futari wakašú
Jureidžima no okite
Kučibue o fuku mušukumono
Mito kómon: Suke-san Kaku-san óabare
Wakagimi to džinanbó
1960 Hatamoto taikucu otoko: Nazo no júreidžima
1959 Harunabajaši: Kenkadaka
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no nanbandaiko
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no ómodži
Tenka no igakoši: Akacuki no kessen
Čúšingura: óka no maki, kikka no maki
1958 Hatamoto taikucu otoko
Šónen sangokuši: Nibusaku
1957 Fudži ni tacu kage
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no hebi-hime jašiki
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no hebihime jašiki
Ógon no fukumaden
1956 Ojakodaka
Soga kjódai: Fudži no jašú

TV seriály

2019 Kioku sósa (TV seriál)
2018 Kuragehime (TV seriál)
2017 Sanbiki no Ossan 3〜Seigi no Mikata, Mitabi!! (TV seriál)
Šikaku tantei Higuraši Tabito (TV seriál)
2016 Fragile (TV seriál)
2015 Hanamoju (TV seriál)
Keidži 7nin (TV seriál)
Sanbiki no ossan 2 (TV seriál)
2014 Sanbiki no Ossan ~Seigi no Mikata, Kenzan!!~ (TV seriál)
2013 Hanzawa Naoki (TV seriál)
2012 Burakkubódo (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
Iki mo dekinai nacu (TV seriál)
Unmei no hito (TV seriál)
2011 Gó: Himetači no sengoku (TV seriál)
Zettai reido: tokušu hanzai sennjú sósa (TV seriál)
2010 Zettai reido: mikaikecu džiken tokumei sósa (TV seriál)
2009 Cubakijama-kačó no nanokakan (TV seriál)
Kanryotachi no Natsu (TV seriál)
Liar Game 2 (TV seriál)
Toraianguru (TV seriál)
2007 Hasshu Mawari Kuwayama Jube (TV seriál)
Kareinaru ičizoku (TV seriál)
2005 Mei-bugyo! Ooka Echizen (TV seriál)
2001 Hódžó Tokimune (TV seriál)
1982 Horapeko dóši (TV seriál)
1979 Amerika monogatari (TV seriál)
1976 Seišun no mon (TV seriál)

Host

TV pořady

1986 Nippon Academy šó (TV pořad)
1978 Nippon Academy šó (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky