foto

Max Ovaska

  • nar. 1988
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hevi reissu
2017 Neznámý voják
2016 Bollinger (studentský film)
Onnenonkija
2015 Naše příběhy
Occupy Jamsa
2014 Päin seinää
Taiteilija isänsä tahdosta (studentský film)
2013 8-Ball
Service with a Smile
2012 Král krys
Tak to chodí (studentský film)
Ulkopuolinen
2011 Odpadkový princ
Tsägäateria
2006 Kirkkaalta taivaalta (TV film)
Kyytipoika (studentský film)
Tsikibot (studentský film)
2005 Emma
2003 Poika ja vesi

TV seriály

2018 Sorjonen (TV seriál)
Viiden sormen harjoitus 2/2 (S02E02)
Viiden sormen harjoitus 1/2 (S02E01)
2015 Roba (TV seriál)
Haku päällä (S02E09)
2014 Raja (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2013 Nymfit (TV seriál)
Solmu (E03)
Täysikuu (E01)
2011 Alamaailma (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Sydänjää (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (9)
2008 Sydänjää (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (11)
2007 Sydänjää (TV seriál)
Epizoda 16 (S01E16)
Epizoda 15 (S01E15)
Epizoda 14 (S01E14)
další epizody (15)
2005 Laura kaupungissa (TV seriál)
2004 Laura kesäleirillä (TV seriál)
2002 Laura (TV seriál)

TV pořady

2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad) - a.z.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Korjaus
2014 Valo yössä
2012 Ulkopuolinen
2010 Simppa

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Korjaus
2014 Valo yössä
2012 Ulkopuolinen

Producentská filmografie

Filmy

2015 Korjaus
2014 Valo yössä
2012 Ulkopuolinen

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Korjaus
2014 Valo yössä
2012 Ulkopuolinen

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Ulkopuolinen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace