foto

Max Ovaska

  • nar. 1988

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Maalitaulu
2018 Heavy Trip
2017 Neznámý voják
2016 Bollinger (studentský film)
Onnenonkija
2015 Naše příběhy
Occupy Jämsä
2014 Päin seinää
Taiteilija isänsä tahdosta (studentský film)
2013 8-Ball
Service with a Smile
2012 Král krys
Tak to chodí (studentský film)
Ulkopuolinen
2011 Odpadkový princ
Tsägäateria
2006 Kirkkaalta taivaalta (TV film)
Kyytipoika (studentský film)
Tsikibot (studentský film)
2005 Emma
2003 Poika ja vesi

TV seriály

2019 Hillo (TV seriál)
Vihdoin mun oikea elämä alkaa (E10)
2018 Tuntematon sotilas (TV seriál)
Hyväntahtoinen aurinko (E05)
Tavallisen suruton poika (E04)
Hänen upseeriensa malja (E03)
další epizody (5)
Sorjonen (TV seriál)
Varjoa vailla 2/2 (S02E10)
Varjoa vailla 1/2 (S02E09)
Viiden sormen harjoitus 2/2 (S02E02)
další epizody (4)
2015 Roba (TV seriál)
Haku päällä (S02E09)
2014 Raja (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2013 Nymfit (TV seriál)
Solmu (E03)
Täysikuu (E01)
2011 Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Sydänjää (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
další epizody (9)
2008 Sydänjää (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (11)
2007 Sydänjää (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (15)
2005 Laura kaupungissa (TV seriál)
2004 Laura kesäleirillä (TV seriál)
2002 Laura (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Sokkotreffit
2015 Korjaus
2014 Valo yössä
2012 Ulkopuolinen
2010 Simppa

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Sokkotreffit
2015 Korjaus
2014 Valo yössä
2012 Ulkopuolinen

Producentská filmografie

Filmy

2018 Sokkotreffit
2015 Korjaus
2014 Valo yössä
2012 Ulkopuolinen

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Korjaus
2014 Valo yössä
2012 Ulkopuolinen

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Ulkopuolinen

Host

TV pořady

2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace