foto

Angélica María

  • nar. 27.9.1944 (74 let)
    New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ruta Madre
2018 El viaje de Keta
2017 Gardel
2015 Tattooed Love
2012 Años después
Hidden Moon
2006 Moře snů
1987 To Kill a Stranger
1979 Guerra de los pasteles, La
1977 Penthouse de la muerte
1975 Yo amo, tu amas, nosotros...
1973 El premio Nobel del amor
Entre monjas anda el diablo
¡Quiero vivir mi vida!
1971 Verdadera vocación de Magdalena, La
Ya se quién eres (te he estado observando)
1970 Alguien nos quiere matar
Cuerpazo del delito, El
1969 Somos novios
1968 5 de chocolate y 1 de fresa
Como perros y gatos
Corazón salvaje
Romeo contra Julieta
1967 Me quiero casar
1966 Fray Torero
Sólo para tí
1965 Gángster, El
Mi héroe
Perdóname mi vida
1964 Mi alma por un amor
Napoleoncito
Sombra de los hijos, La
Vivir de sueños
1963 Adorada enemiga
El señor Tormenta
Los signos del zodiaco
Mi vida es una canción
1962 Bajo el manto de la noche
El cielo y la tierra
Hijas del Amapolo, Las
1961 Muchachas que trabajan
1959 Aventuras de la pandilla
La pandilla en acción
La pandilla se divierte
Triunfa la pandilla
1958 Música de siempre
1957 El buen ladrón
1956 Gavilanes, Los
Sublime melodía
1955 El secreto de una mujer
1953 La cobarde
Sucedió en Acapulco
1952 Dos caras tiene el destino
Mi esposa y la otra
Secretaria particular
Sígueme corazón
1951 Ausente, La
Fierecilla
La hija de la otra
Los amantes
Pecado
1950 Una mujer decente

TV seriály

2016 Exprezident Graves (TV seriál)
Not Giants But Windmills (S01E10)
Through a Glass Gravely (S01E09)
TV Is the Shepard (S01E08)
další epizody (8)
2012 Qué bonito amor (TV seriál)
2008 Mujeres asesinas (TV seriál)
2007 Amor sin maquillaje (TV seriál)
2006 Fea más bella, La (TV seriál)
2003 Tu historia de amor (TV seriál)
1999 Rosalinda (TV seriál)
1997 Antorcha encendida, La (TV seriál)
1996 Bendita Mentira (TV seriál)
1994 Agujetas de color de rosa (TV seriál)
1986 Herencia maldita (TV seriál)
Hora Marcada (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1981 Hogar que yo robé, El (TV seriál)
1975 Milagro de vivir, El (TV seriál)
1973 Ana del aire (TV seriál)
1969 Muchacha italiana viene a casarse (TV seriál)
1968 Águeda (TV seriál)
1966 Más fuerte que tu amor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace