foto

Greg Davies

  • nar. 14.5.1970 (49 let)
    Shropshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Greg Davies: You Magnificent Beast (TV film)
2015 A Gert Lush Christmas (TV film)
Doctor Who: The Husbands of River Song (TV film)
2013 Greg Davies Live: The Back of My Mum's Head
2011 Přizdis*áči

TV seriály

2019 Kuků (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
další epizody (8)
2018 Kuků (TV seriál)
Opening Night (S04E06)
Walkabout (S04E05)
Trapped (S04E04)
další epizody (6)
2016 Kuků (TV seriál)
The Holiday (S03E07)
Sid's Big Day (S03E06)
University Challenged (S03E05)
další epizody (7)
2015 Pán času (TV seriál)
The Husbands of River Song (S09E13)
2014 Kuků (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Neighbourhood Watch (S02E06)
Ken at Work (S02E05)
další epizody (7)
2013 Man Down (TV seriál)
2012 Kuků (TV seriál)
The Wedding (S01E06)
Connie Sings (S01E05)
Grandfather's Cat (S01E04)
další epizody (6)
The Last Leg (TV seriál)
2010 Dave's One Night Stand (TV seriál)
2009 We Are Klang (TV seriál)
2008 The Inbetweeners (TV seriál)
2006 Saxondale (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Travel Man: 48 Hours in... (TV seriál)
2011 Cesty hrůzy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Greg Davies: You Magnificent Beast (TV film)
2013 Greg Davies Live: The Back of My Mum's Head

TV seriály

2013 Man Down (TV seriál)
2009 We Are Klang (TV seriál)

TV pořady

2010 Ask Rhod Gilbert (TV pořad)

Host

TV pořady

2017 The Russell Howard Hour (TV pořad)
2016 Alan Carr's Happy Hour (TV pořad)
2015 Úkolář (TV pořad)
2012 8 Out of 10 Cats Does Countdown (TV pořad)
2011 Fast and Loose (TV pořad)
Royal Variety Performance 2011, The (TV pořad)
2010 Ask Rhod Gilbert (TV pořad)
Frank Skinner's Opinionated (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
Mock the Week (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace