foto

Greg Davies

  • nar. 14.5.1970 (50 let)
    Shropshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Greg Davies: You Magnificent Beast (TV film)
2015 A Gert Lush Christmas (TV film)
Doctor Who: The Husbands of River Song (TV film)
2013 Greg Davies Live: The Back of My Mum's Head
2011 Přizdis*áči

TV seriály

2019 Kuků (TV seriál)
Volby (S05E07)
Dvoje zásnuby a jeden pohřeb (S05E06)
Rozvodový večírek (S05E05)
další epizody (7)
2018 Kuků (TV seriál)
Otevíráme (S04E06)
Oklika (S04E05)
V pasti (S04E04)
další epizody (6)
2017 Man Down (TV seriál)
The Hearing (S04E06)
The Christening (S04E05)
The School Trip (S04E04)
další epizody (6)
2016 Man Down (TV seriál)
The Party (S03E06)
Adopted (S03E05)
The Visa (S03E04)
další epizody (6)
Kuků (TV seriál)
Dovolená (S03E07)
Sidův velký den (S03E06)
Univerzitní výzva (S03E05)
další epizody (7)
2015 Man Down (TV seriál)
The Heath (S02E06)
Dennis (S02E05)
The Phant (S02E04)
další epizody (6)
Pán času (TV seriál)
The Husbands of River Song (S09E13)
2014 Kuků (TV seriál)
Vánoční speciál (S02E07)
Sousedská hlídka (S02E06)
Ken v práci (S02E05)
další epizody (7)
2013 Man Down (TV seriál)
Finding Nesta (S01E08)
Christmas Special (S01E07)
Small Business Awards (S01E06)
další epizody (8)
2012 Kuků (TV seriál)
Svatba (S01E06)
Connie zpívá (S01E05)
Dědečkova kočka (S01E04)
další epizody (6)
The Last Leg (TV seriál)
2010 Dave's One Night Stand (TV seriál)
2009 We Are Klang (TV seriál)
2008 The Inbetweeners (TV seriál)
2006 Saxondale (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)

Dokumentární

2019 Greg Davies: Looking for Kes (TV film)
2016 Travel Man: 48 Hours in... (TV seriál)
Moscow (S02E04)
2011 Cesty hrůzy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Greg Davies: You Magnificent Beast (TV film)
2013 Greg Davies Live: The Back of My Mum's Head

TV seriály

2013 Man Down (TV seriál)
Finding Nesta (S01E08)
Christmas Special (S01E07)
Small Business Awards (S01E06)
další epizody (7)
2009 We Are Klang (TV seriál)

TV pořady

2011 Greg Davies: Firing Cheeseballs at a Dog (TV pořad)
2010 Ask Rhod Gilbert (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Man Down (TV seriál)
The Hearing (S04E06)
The Christening (S04E05)
The School Trip (S04E04)
další epizody (6)
2016 Man Down (TV seriál)
The Party (S03E06)
Adopted (S03E05)
The Visa (S03E04)
další epizody (6)
2015 Man Down (TV seriál)
The Heath (S02E06)
Dennis (S02E05)
The Phant (S02E04)
další epizody (6)
2013 Man Down (TV seriál)
Finding Nesta (S01E08)
Christmas Special (S01E07)
Small Business Awards (S01E06)
další epizody (8)

Host

TV pořady

2017 The Russell Howard Hour (TV pořad)
2016 Alan Carr's Happy Hour (TV pořad)
2015 Úkolář (TV pořad)
2012 8 Out of 10 Cats Does Countdown (TV pořad)
Richard Herring's Leicester Square Theatre Podcast (TV pořad)
2011 Fast and Loose (TV pořad)
Greg Davies: Firing Cheeseballs at a Dog (TV pořad)
Royal Variety Performance 2011, The (TV pořad)
2010 Ask Rhod Gilbert (TV pořad)
Frank Skinner's Opinionated (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
Mock the Week (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)

Fanoušci tvůrce