foto

Tina

  • nar. 11.3.1984 (35 let)
    Prešov, Československo

Biografie

Tina sa narodila 11.3.1984 v Prešove. Po gymnáziu bola prijatá na štúdium herectva v Banskej Bystrici, ktoré však pre pracovné vyťaženie prerušila. Svoju spevácku kariéru odštartovala v roku 2003. Nahrala 2 albumy. Okrem spevu sa venuje aj moderovaniu a herectvu. V divadelnej sezóne 2004 účinkovala v banskobystrickom Bábkovom divadle na Rázcestí v predstavení Kubo.

Marcel "Marchelinko" Kušnír

Herecká filmografie

Filmy

2011 Love

TV seriály

2008 Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2017 Pancier - Snippet
Separ - Pancier Tour
2009 Thank You Michael Jackson (koncert)

Hudební videoklipy

2018 Kali - Až do konca (hudební videoklip)
Otis x Grimaso - Tomu ver (hudební videoklip)
2017 DAME feat. TINA - ONI TO NEVIDIA (hudební videoklip)
DJ Wich feat. Strapo, Hrdlorez Boris - Choďte šeci do p*če (hudební videoklip)
Majk Spirit - VIBE (hudební videoklip)
2015 DMS - INTRO (hudební videoklip)
2014 Momo - Raj feat. Tina (hudební videoklip)
Separ feat. Tina - Bublina (hudební videoklip)
Tina - Ďakujem (hudební videoklip)
2012 Tina feat. Ego - SEXXXY (hudební videoklip)
2010 Rytmus - Všetko má svoj koniec feat. Ego, Tina (hudební videoklip)
2009 Tina - Mám chuť na niečo chladené (hudební videoklip)
Tina feat. Rytmus - Príbeh (hudební videoklip)
2006 Tina - Kým ty spíš (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2016 Tenkrát na Západě (TV pořad)
2014 Hlas Česko Slovenska 2 (TV pořad)
2012 Hlas Česko Slovenska (TV pořad)
Slávik 2011 (TV pořad)
2011 Top Star (TV pořad)
Česko Slovenská SuperStar (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2011 (TV pořad)
2010 Adela show (TV pořad)
Backstage (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
Česká miss (TV pořad)
2008 Modré z neba (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2004 T-music (TV pořad)
2002 Teleráno (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky