foto

Lawrence Shragge

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 College Dating App (TV film)
My Mom's Letter from Heaven (TV film)
The Wrong Husband (TV film)
2018 A Sister's Obsession
Christmas at Pemberley Manor (TV film)
Christmas on Holly Lane (TV film)
Sladko-slaná láska (TV film)
2017 Deadly Exchange
Psycho In-Law
2016 Anne z Green Gables (TV film)
Christmas in Homestead (TV film)
Svatební zvony (TV film)
2015 A Bone to Pick: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
A Gift of Miracles (TV film)
Hello, It's Me (TV film)
Just the Way You Are (TV film)
Nejlepší přítel (TV film)
2014 June in January (TV film)
Sorority Surrogate (TV film)
The Christmas Secret (TV film)
The Nine Lives of Christmas (TV film)
Volání divočiny
2013 Ach, ty Vánoce (TV film)
Let It Snow (TV film)
Second Chances (TV film)
Shuffleton's Barbershop (TV film)
The Thanksgiving House (TV film)
2012 Domácí mazlíček (TV film)
Družička v utajení (TV film)
Secrets of Eden (TV film)
2011 Bian di lang yan
Borderline Murder (TV film)
Change of Plans (TV film)
Hyenas
Keeping Up with the Randalls (TV film)
2010 Chasing 3000
Class (TV film)
Dad's Home (TV film)
Dvě svatby (TV film)
Dělat zázraky (TV film)
Když láska nestačí: Lois Wilson (TV film)
The Frankenstein Syndrome
Walk in My Shoes, A (TV film)
2009 Come Dance at My Wedding (TV film)
Děsivé prozření (TV film)
Naděje přichází o Vánocích (TV film)
Než řekneš ano (TV film)
Zlaté Vánoce (TV film)
2008 Moonlight and Mistletoe (TV film)
Nedůstojná smrt (TV film)
Zmije útočí (TV film)
2007 Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
Ruffian (TV film)
Stranger's Heart, A (TV film)
Zábava nikdy nekončí (TV film)
2006 Merlinův učeň (TV film)
Syn draka (TV film)
2005 Christmas Blessing, The (TV film)
Kouzlo všedních dnů (TV film)
Plague City: SARS in Toronto (TV film)
Tohle u nás neděláme (TV film)
2004 Píseň prérie (TV film)
Přítel z mládí (TV film)
Searching for David's Heart (TV film)
Winning Season, The (TV film)
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
Pavučiny (TV film)
Štětcem osudu (TV film)
2002 Kai a Gerda (TV film)
Recept na vraždu (TV film)
Sestry (TV film)
Směr východ (TV film)
Trojúhelník (TV film)
Vánoční střevíčky (TV film)
2001 Bermudský trojúhelník (TV film)
Jett Jackson (TV film)
Kluci z Mistletoe (TV film)
Přístav (TV film)
Zachraňte Chrise (TV film)
2000 A House Divided (TV film)
Dluhopisy lásky (TV film)
Otcova muka (TV film)
Příběh Audrey Hepburnové (TV film)
The Ride (TV film)
1999 Frontline
Konec léta (TV film)
Nikdy na mne nezapomeňte (TV film)
Otec rock'n'rollu: Příběh Alana Freeda (TV film)
Znáš mé jméno (TV film)
1998 Divoká a svobodná (TV film)
Led (TV film)
Protektor (TV film)
Sweetest Gift, The (TV film)
V ďáblově moci (TV film)
1997 Chuť lásky (TV film)
Clover (TV film)
Nesprávný muž
Old Man (TV film)
Smrt za lež (TV film)
The Assistant
1996 Co jsi to za matku?
Deliverance of Elaine, The (TV film)
Intimate Relations
Mateřské instinkty
Není úniku (TV film)
Noc tornád (TV film)
1995 Johnova dívka (TV film)
Kouzelná skříňka (TV film)
Kůň pro Danny (TV film)
Redwood Curtain (TV film)
Stalo se v Blue River (TV film)
Tajnosti (TV film)
Vánoční koleda (TV film)
Zálesáci (TV film)
1994 For the Love of Aaron (TV film)
Válečná kořist (TV film)
Životy dívek a žen (TV film)
1993 Američtí vojáci
Rapture (TV film)
Whose Child Is This? The War for Baby Jessica (TV film)
Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
1992 Návrat do ztraceného světa
Stringer
Ztracený svět
1990 Inside Stories (TV film)
Nádherní snílci
1989 Famiglia Buonanotte, La
1988 Palais Royale
1986 One Night Only
1983 Case of Libel, A (TV film)
1981 Firebird 2015 A.D.
1980 Coming Out Alive
Passengers (TV film)

TV seriály

2003 Divoká karta (TV seriál)
1998 Welcome to Paradox (TV seriál)
1996 Cizinci (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Spirit Bay (TV seriál)
1980 Home Fires (TV seriál)
1976 For the Record (TV seriál)

Dokumentární

2016 Learning to See: The World of Insects
1987 Dance for Modern Times
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace