foto

Louis Morissette

  • nar. 19.6.1974 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Vidina

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pád amerického impéria
2012 Liverpool
2010 Reste avec moi
2009 Romaine par moins 30

TV seriály

2006 C.A. (TV seriál)
2004 Les Bougon: c'est aussi ça la vie (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Tout le monde en parle (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
1968 Bye-Bye (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace