foto

Tecu Watanabe

  • nar. 11.3.1951 (68 let)
    Aiči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Darc
Nakimuši šottan no kiseki
Owatta hito
Šino-čan wa džibun no namae ga ienai
2017 ボクのお年玉はどこ? (TV film)
2016 Jo ni mo kimjó na monogatari 16: Aki no tokubecuhen (TV film)
Nekozamurai: Tamanodžó, Edo e iku (TV film)
Ranmaru: Kami no šita o mocu otoko
Šin Godžira
2015 Sumo Road
Taxi Driver no Suiri Nisshi 37 (TV film)
2014 Hakugin Jack (TV film)
Higuraši no ki
Sóon
2013 Banana to Gurobu to Jinbeezame
Daiyamondo
Hrátky s peklem
Jiken Kyumeii - IMAT no Kiseki (TV film)
2012 Guraffurîtâ Toki
Gyakuten hôdô no onna (TV film)
Keiji damashii (TV film)
Nagoja juki saišú rešša (TV film)
2011 Dóki (TV film)
Himizu
2010 Railways: 49sai de denša no untenši no natta otoko no monogatari
Studená ryba
2009 Dóbucu bjóin: Ajako no džiken karute (TV film)
Girl's Life
Instant numa
Jódžú Mamešiba
Kikotsu no Hanketsu (TV film)
Nene (TV film)
Senrjokugai cúkoku (TV film)
2008 Biru to doubutsuen
End Call
Oneechanbara: The Movie
Tabidachi: Ashoro yori
2007 Osama no Shinzo ~ King Lear Yori (TV film)
Sláva filmovému tvůrci!
2006 Aogura
Kiraware Macuko no iššó
2005 Takeshis'
Tatchi
2004 Taxi Driver no Suiri Nisshi 19 (TV film)
Tokugawa Tsunayoshi - Inu to Yobareta Otoko (TV film)
2003 Kisarazu Cat's Eye: Nihon Series
2002 Godzilla tai Mechagodzilla
Igyo no koi
Kičiku (TV film)
Království koček
Tomie: Saishuu-shô - kindan no kajitsu
2001 Kogoeru Kiba (TV film)
2000 Ichigensan
Ničijóbi wa owaranai
1997 Gendai ninkyoden
Marutai no onna
Ohňostroj
Princezna Mononoke
1996 Kagerô II
Nemuru otoko
Suwarôteiru
The Ladies' Phone Club
1994 Ai no shinsekai
Kowagaru hitobito
Tenshi no harawata: Yoruga matakuru
1993 Máda da jo
Sonatine
1992 Ai ni tsuite, Tokyo
Godzilla tai Mothra
Minbo no onna
1991 Scény u moře
1990 Krvavá přísaha
Sny Akiry Kurosawy
1989 Ni ju-seiki shonen dokuhon

TV seriály

2018 Fuhacudan (TV seriál)
Momikešite fuju (TV seriál)
2017 Hello Harinezumi (TV seriál)
Jami šibai 4 (TV seriál)
2016 Hibana (TV seriál)
Ie uru onna (TV seriál)
Kumokiri Nizaemon 3 (TV seriál)
Makanai só (TV seriál)
Wakakozake season 2 (TV seriál)
2014 Hero 2 (TV seriál)
Hottokenai madžotači (TV seriál)
Kumogiri Nizaemon 2 (TV seriál)
Zenrjoku rikon sódan (TV seriál)
2013 Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
2012 Hayami-san to Yobareru Hi (TV seriál)
Mō Ichido Kimi ni, Propose (TV seriál)
Perfect Blue (TV seriál)
2010 Jeneraru rūju no gaisen: Chīmu bachisuta 2 (TV seriál)
2009 Arifureta Kiseki (TV seriál)
Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi (TV seriál)
Ninkjó herupá (TV seriál)
Tsubasa (TV seriál)
2007 Dream Again (TV seriál)
Haikei, Chichiue-sama (TV seriál)
2006 Busu no Hitomi ni Koishiteru (TV seriál)
Džigoku šódžo (TV seriál)
2005 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
Onna no ičidaiki (TV seriál)
2002 Wataši no aozora 2002 (TV seriál)
2001 Hâto (TV seriál)
Rookie (TV seriál)
2000 Ikebukuro Uesuto géto páku (TV seriál)
Wataši no aozora (TV seriál)
1999 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
Ringu: saišúšó (TV seriál)
1995 Tojotomi Hidejoši tenka o toru! (TV seriál)
1994 Kono Ai ni Ikite (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky