foto

John E. Keane

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Sleep with Me (TV film)
2007 Mansfieldské panství (TV film)
2005 Dům na Tara Road
Tom Brown's Schooldays (TV film)
Uncle Adolf (TV film)
Wallis a Eduard (TV film)
2004 Line in the Sand, A (TV film)
Spiknutí střelného prachu (TV film)
2003 Hornblower III - Povinnost (TV film)
Hornblower III - Věrnost (TV film)
Perlivý kyanid (TV film)
2002 Night Flight (TV film)
Návnada (TV film)
2001 Hornblower II - Odplata (TV film)
Hornblower II - Vzpoura (TV film)
Russian Bride, The (TV film)
2000 Poslední sexbomby (TV film)
1999 Hornblower - Vévodkyně (TV film)
1998 Daleko od hlučícího davu (TV film)
Hideous Kinky
Hornblower - Rovná šance (TV film)
Vše pro lásku
1997 A Further Gesture
Stone, Scissors, Paper (TV film)
1996 Kirjad idast
Small Faces
Trojan Eddie
1994 Milner (TV film)
Pinch of Snuff, A (TV film)
1992 Hummingbird Tree, The
Poslední z kmene (TV film)
1991 The Gravy Train Goes East (TV film)
1990 Vražda na východě, vražda na západě (TV film)
1989 Chattahoochee
Zmrtvýchvstalý
1988 Very British Coup, A (TV film)
1987 Kitchen Toto, The
1986 Nanou

TV seriály

2011 Case Histories (TV seriál)
2006 Perfect Day: The Funeral (TV seriál)
2004 The Brief (TV seriál)
2000 Anna Karenina (TV seriál)
Monsignor Renard (TV seriál)
1999 Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Pure Wickedness (TV seriál)
1997 Plotlands (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1993 Tales of the City (TV seriál)
1991 Selling Hitler (TV seriál)
1990 Gravy Train, The (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Dokumentární

2008 Válečníci: Cortéz (TV film)
Válečníci: Šogun (TV film)
2007 Válečníci (TV seriál)
2003 Lawrence z Arábie (TV film)
1995 Killing Me Softly (TV film)
1987 Biography (TV seriál)
1982 Běh času (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace