foto

Charlie Mole

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Swimming with Men
2016 Dad's Army
2012 Dead Mine
2009 Dorian Gray
Kolej Sv. Trajána 2: Legenda o zlatu rodu Frittonů
2007 Holky z naší školky
I Really Hate My Job
Northangerské opatství (TV film)
2006 Goose on the Loose
Secret Life of Mrs. Beeton, The (TV film)
Zatmívání
2005 Neznámý vojín
Sen noci svatojánské (TV film)
Very Social Secretary, A (TV film)
2004 Jenom člověk
Medvídek Winnie (TV film)
2002 Jak je důležité míti Filipa
2001 Zloději a vyděrači
2000 Paranoia
1999 Ideální manžel
1995 Othello
1991 Murder Blues

TV seriály

2019 The Mallorca Files (TV seriál)
Ex Factor (S01E10)
Mallorca's Most Wanted (S01E09)
Death in the Morning (S01E08)
další epizody (10)
2016 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2015 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2009 Deník Anny Frankové (TV seriál)
Garrowův zákon (TV seriál)
2005 ShakespeaRe-Told (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2019 Velká zelená zeď
2014 North America (German version) (TV seriál)
2013 Severní Amerika (TV seriál)
Top 10 (E07)
Revealed (E06)
Outlaws and Skeletons (E05)
další epizody (7)
2007 Lie of the Land, The (TV film)
2005 Přežít! (TV seriál)
2004 Michelangelo Buonarroti (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce