foto

Alana De La Garza

  • nar. 18.6.1976 (43 let)
    Columbus, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zpropadené dědictví
2012 Smrtící naděje (TV film)
2006 Mr. Fix It
2005 Mr. Dramatic
2004 Segundo, El
2002 Bending All the Rules

TV seriály

2019 FBI: Most Wanted (TV seriál)
Pilot (E01)
F.B.I. (TV seriál)
Most Wanted (S01E18)
2017 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
The Ripper of Riga (S02E13)
Abominable (S02E12)
Obey (S02E11)
další epizody (13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Spencer (S12E13)
2016 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
Paper Orphans (S01E13)
El Toro Bravo (S01E12)
The Ballad of Nick and Nat (S01E11)
další epizody (13)
2015 Forever (TV seriál)
The Last Death of Henry Morgan (E22)
The Night in Question (E21)
Best Foot Forward (E20)
další epizody (11)
Tým Škorpion (TV seriál)
Fish Filet (S02E03)
Cuba Libre (S02E02)
Satellite of Love (S02E01)
2014 Forever (TV seriál)
Skinny Dipper (E11)
The Man in the Killer Suit (E10)
6 A.M. (E09)
další epizody (11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Jerseyská spravedlnost (S15E12)
2013 Do No Harm (TV seriál)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Parťáci (S03E14)
2011 Single Ladies (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál) - herec, a.z.
Smrtící výčitky (S10E05) - a.z.
Protiopatření (S10E01)
Poslední souboj (S09E13) - a.z.
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál) - herec, a.z.
Všechno nejlepší (S09E08)
Honička (S09E04) - a.z.
2009 Kriminálka Miami (TV seriál) - a.z.
Zpátky v čase (S08E01) - a.z.
2006 Book of Daniel, The (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál) - herec, a.z.
Rio (S05E01) - a.z.
Jeden z nás (S04E25)
Běsnění (S04E24)
další epizody (9)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Lovec odměn (S04E10)
Hellraisers (S04E09)
Přibitý (S04E08)
Smallville (TV seriál)
Návštěva z vesmíru (S05E01)
Čarodějky (TV seriál)
Zoufalé čarodějky (S08E04)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Žádný čichání ani balení (S01E21)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Profíci a podfukáři (S01E07)
JAG (TV seriál)
Bojovník Webb 2. část (S09E01)
1998 Na život a na smrt (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney - a.z.
2005 Infanity (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 E! News Daily (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace