foto

Jordan Vogt-Roberts

  • nar. 22.9.1984 (33 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jordan Vogt-Roberts je americký scenárista, režisér a producent. Jeho krátký snímek Úspěšní alkoholici (Successful Alcoholics, 2010) byl s úspěchy uveden na řadě festivalů. Režisér je autorem videofilmu S příchutí máty (Mint in Box, 2009), TV seriálů Svobodní tátové (Single Dads, 2009), Údolí smrti (Death Valley, 2011) či komediální TV show Všehochuť (2011). Debutoval celovečerním komediálním snímkem Králové léta (The Kings of Summer, 2013).

Zlín Film Festival

Režijní filmografie

Filmy

2017 Kong: Ostrov lebek
2015 Cocked (TV film)
2014 Nick Offerman: American Ham
2013 Králové léta
2011 Life After 25 If Born Before 1984
Mash Up (TV film)
2010 Successful Alcoholics
2009 Mint in Box

TV seriály

2014 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
2011 Údolí smrti (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2009 Book Club (TV seriál)
Memoirs of a Manchild (TV seriál)
Single Dads (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Mash Up (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Mint in Box
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace