foto

Jošihiro Ike

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Vražedný orgán
2016 GANTZ: O
Noblesse: Awakening
2015 Impérium mrtvých
2011 Malí ninjové
2010 Učú Show e jókoso
Zebraman 2: Zebra City no gjakušú
2009 Aibó series: Kanšiki Jonezawa Mamoru no džikenbo
Boku no hacukoi o kimi ni sasagu
Kafû wo machiwabite
MW
2008 Himitsu sennyû sousakan: Wildcats in Strip Royale
Kids
2007 Hannin ni tsugu
XX (ekusu kurosu): makyô densetsu
Šin SOS dai Tokio tankentai
2005 Jokubó
2002 Jam Films
2000 Biohazard 4D: Executer
Blood: The Last Vampire
1995 Ringu (TV film)
Šin Megami tensei: Tokio mokuširoku

TV seriály

2019 Dororo (TV seriál)
Dororo to Hyakkimaru (E24)
Kishin no maki (E23)
Nui no maki (E22)
další epizody (24)
Kacute kami datta kemono-tači e (TV seriál)
2018 B: The Beginning (TV seriál)
2017 Zenrjoku šissó (TV seriál)
2009 Gynae: Sanfujinka no onna tachi (TV seriál)
2008 Telepathy šódžo Ran (TV seriál)
World Destruction: Sekai bokumecu no rokunin (TV seriál)
2007 Enka no džoó (TV seriál)
Reideen (TV seriál)
2006 Ergo Proxy (TV seriál)
Flag (TV seriál)
1999 Rindžin wa hisoka ni warau (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky