foto

Jorge Sanz

  • nar. 26.8.1969 (48 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 El pregón
Španělská královna
2013 Život je snadný, když zavřete oči
2012 Clara no es nombre de mujer
Conspiración, La (TV film)
Ni pies ni cabeza
O Apóstolo
2011 La Vaca - Holy Cow
2008 Rivales
2007 Expres Oviedo
2006 Vítej doma
2005 Sinfín
2004 Krycí jméno: Vlk
Torapia
2003 Cosa de brujas
Občasné bouřky
Oro de Moscú, El
2002 Cuba
Embrujo de Shanghai, El
Florido pensil, El
Viva Sapato!
2001 Clara y Elena
I Love You Baby
Přízrak univerzity
Sin vergüenza
2000 Almejas y mejillones
Cero en conciencia
1999 En un claroscuro de la luna
Manos de seda
Paříž-Timbuktu
Pepe Guindo
1998 Blbec jménem zákona
Cha cha cha
Dívka tvých snů
Nacimiento de un imperio, El
1997 Carreteras secundarias
Further Gesture, A
Garden of Redemption, The (TV film)
¿De qué se ríen las mujeres?
1996 Libertarias
1995 Hotel y domicilio
Morirás en Chafarinas
1994 Peores años de nuestra vida, Los
1993 Tocando fondo
¿Por qué lo llaman amor cuando quieren decir sexo?
1992 Belle epoque
Evilio.
Orchestr klub Virginia
1991 Milenci
Tramontana
1990 Continental
1989 Kdyby ti řekli, že jsem padl
Monte bajo
1988 Gallego
Lute II: mañana seré libre, El
1986 Año de las luces, El
1985 Mambrú se fue a la guerra
1984 Dos mejor que uno
1983 Vivir mañana
1982 Barbar Conan
Leyenda del tambor, La
Mar brava
Valentina
1981 Dos pillos y pico
Dos y dos, cinco
Rebelión de los pájaros, La
1980 Canto de la cigarra, El
Locos vecinos del 2º, Los
1979 Miel, La

TV seriály

1998 A las once en casa (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
Jinetes del alba, Los (TV seriál)
1989 El séptimo cielo (TV seriál)
1985 Goya (TV seriál)

Dokumentární

2015 Aragón rodado
2006 La silla de Fernando
1996 Sombras y luces: Cien años de cine español

TV pořady

2010 ¡Qué tiempo tan feliz! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace