foto

Šunsuke Daitó

  • nar. 13.3.1986 (32 let)
    Sakai, prefektura Ósaka, Honšú, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Šunsuke Daito je oblíbený japonský herec a model, pocházející z města Sakai, které leží v ósacké prefektuře. Narodil se 13. března 1986 a vyrůstal jako jedináček. Už jako dítě se rád díval na filmy a imitoval známé osobnosti. Žil v domnění, že "rozesmávat" lidi je skvělá věc, a to ho inspirovalo k tomu, aby se stal hercem.

Roku 2005 podepsal smlouvu s Top Coat Management Company a debutoval jako model pro časopis FINEBOYS, a vzápětí jako herec v dramatu NTV "Nobuta wo produce". Od té doby se Daito vrývá podvědomí diváků jako herec díky dalším filmům pro mladé, např. "Crows: Episode 0" a "The Chasing World", stejně tak jako mnoha televizním dramatům.

V roce 2010 již účinkuje v dramatu "Tumbling" (tokijská televize TBS), byl obsazen televizí TV Asahi do dramatu "Cold Cases" (Keišičo Keizoku 警視庁継続捜査班), které nedotočil díky úrazu na svém mopedu v tokijské čtvrti Setagaya 18. června, kdy narazil do protijedoucího auta. Daito rád vaří, poslouchá hudbu, sleduje filmy, sbírá tenisovou obuv a píše na svůj blog. http://ameblo.jp/daitoh-shunsuke/ Je dobrým kamarádem s hercem Šunem Oguriou, a je také dobrým lokálním patriotem, protože stále rád mluví ósackým dialektem. Je vysoký 182 cm a krevní skupinu má A.

Wences

Herecká filmografie

Filmy

2018 Donten ni Warau
Gakkó e ikenakatta wataši ga „Ano hana“ „Kono sake“ o kaku made (TV film)
2017 Brave Storm
Bókjó
2016 Gekidžóban Šin Minami no teió
Good Morning Show
Jungle Fever (TV film)
Omote to ura: Saišúšó
2015 Garuzu Suteppu
Happy Retirement (TV film)
Kainan 1890
Omote to ura
Omote to ura 2
2014 Itsuka Hi no Ataru Basho de SP (TV film)
Jiken Kyumeii 2 - IMAT no Kiseki (TV film)
Joshi zu
Kiso orion (TV film)
Neko ni Mikan
Tokijský klan
Širajuki-hime sacudžin džiken
2013 Jibun no koto bakaride nasakenakunaruyo
Keshigomuya
2012 Gekidžóban Óran kókó hosutobu
Haisukuru Kagekidan ☆ Otokogumi (TV film)
2011 Gekidžóban Tennis no ódži-sama: Eikokušiki teikjú širo kessen!
2010 Shaken BABY! (TV film)
Šin Minami no teió (TV film)
2009 Crows Zero II
Fudžoši kanodžo
Giwaku (TV film)
Nakitai Toki no Kusuri
Onna no ko monogatari
2008 Riaru onigokko
Tabidachi: Ashoro yori
2007 Crows Zero

TV seriály

2017 Bouncer (TV seriál)
Fringe Man (TV seriál)
Tókjó Arisu (TV seriál)
2016 Iyana Onna (TV seriál)
Keiseisaimin no otoko (TV seriál)
Kumokiri Nizaemon 3 (TV seriál)
Sen'njú keidži idol deka dance (TV seriál)
The Osaka Loop (TV seriál)
Čúšingura no koi: jondžúhačininme no čúšin (TV seriál)
2015 Onna Kudoki Meshi (TV seriál)
Taikomochi no tatsujin: Tadashii XX no homekata (TV seriál)
Tatakau! Šoten girl (TV seriál)
女くどき飯 (TV seriál)
2013 Itsuka hi no ataru basho de (TV seriál)
Kagi no nai Yume wo Miru (TV seriál)
Kamo, Kyoto e Iku. (TV seriál)
Meoto Zenzai (TV seriál)
2012 Taira no Kiyomori (TV seriál)
2011 Ôran kôkô hosutobu (TV seriál)
2010 Nagareboši (TV seriál)
Odžiičan wa 25-sai (TV seriál)
Tanburingu (TV seriál)
2009 Futatsu no Spica (TV seriál)
Rabu šaffuru (TV seriál)
Werukame (TV seriál)
2008 Rjóteki na kanodžo (TV seriál)
Šibatora (TV seriál)
2006 Anna-san No Omame (TV seriál)
Oishii Proposal (TV seriál)
2005 Nobuta. O purodjúsu (TV seriál)

Dokumentární

2018 You tači Happy eiga ban himawari
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace