foto

Tom Cruise

  • nar. 3.7.1962 (56 let)
    Syracuse, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

Golden Globes

BAFTA

Razzies

  • 2017 -Mumie (Nejhorší herec)
  • 2005 -Válka světů (Nejhorší herec)
  • 2005 - (Nejotravnější cíle bulváru)
  • 2005 - (Nejotravnější cíle bulváru)
  • 1994 -Interview s upírem (Nejhorší kombinace k vidění)
  • 1988 -Koktejl (Nejhorší herec)

New York Film Critics Circle

Florida Film Critics Circle Awards

Herecká filmografie

Filmy

2021 Live Die Repeat and Repeat
2020 Top Gun: Maverick
2018 Mission: Impossible - Fallout
2017 Barry Seal: Nebeský gauner
Mumie
2016 Jack Reacher: Nevracej se
2015 Mission: Impossible - Národ grázlů
2014 Na hraně zítřka
2013 Nevědomí
2012 Jack Reacher: Poslední výstřel
Rock of Ages
2011 Mission: Impossible - Ghost Protocol
2010 Zatím spolu, zatím živi
2008 Tropická bouře
Valkýra
2007 Hrdinové a zbabělci
2006 Mission: Impossible III
2005 Válka světů
2004 Collateral
2003 Poslední samuraj
2002 Austin Powers - Goldmember
Minority Report
2001 Vanilkové nebe
2000 Mission Improbable (TV film)
Mission: Impossible II
1999 Magnolia
Spalující touha
1996 Jerry Maguire
Mission: Impossible
1994 Interview s upírem
1993 Firma
1992 Navždy a daleko
Pár správných chlapů
1990 Bouřlivé dny
1989 Narozen 4. července
1988 Koktejl
Mladé pušky
Rain Man
1986 Barva peněz
Top Gun
1985 Legenda
1983 Panictví po americku
Riskantní podnik
Správná hra
Ztracenci
1981 Endless Love
Večerka

TV seriály

2007 5 Second Movies (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2018 Mission Impossible: Fallout- film o filmu (TV film)
2015 Going Clear: Scientology and the Prison of Belief - a.z.
Winning: The Racing Life of Paul Newman - a.z.
2012 Pokoj 237
2011 The Big Picture (TV seriál)
2010 Industrial Light & Magic: Creating the Impossible (TV film)
2009 Together: The Hendrick Motorsports Story (TV film) - vyp.
Životopisy: Tom Cruise (TV film)
2008 Proboha!
2007 Der Geist des Geldes - a.z.
InStyle: Celebrity Weddings
2005 Waging the War of the Worlds: From H. G. Wells to Steven Spielberg
2004 Danger Zone: The Making of 'Top Gun'
Genius - Pocta Ray Charlesovi (TV film)
2002 Deconstructing Precog Visions
Directors: Oliver Stone, The
Hitting It Hard
HypaSpace (TV seriál)
Paul McCartney Back in the U.S. (TV film)
Prelude to a Dream
Road to the Red Carpet (TV film)
Space Station 3D - vyp.
Umění akce
2001 Code of Conduct
Dustin Hoffman - jednička ve své třídě (TV film)
E! Rank (TV seriál)
Historie vs. Hollywood (TV seriál)
Look Inside: The Others, A (TV film)
Rank (TV seriál)
Stanley Kubrick: Život v obrazech
2000 Behind the Mission: The Making of 'M:I-2'
1999 The Directors (TV seriál)
1998 Junket Whore
1992 HBO First Look (TV seriál)
Time Out: The Truth About HIV, AIDS, and You
1953 Panorama (TV seriál)

TV pořady

2016 The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
2015 The EE BAFTA Film Awards 2015 (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 84. Annual Academy Awards (TV pořad)
Módní styl hvězd (TV pořad)
Večernij Urgant (TV pořad)
2011 Zblízka (TV pořad)
2010 MTV Movie Awards 2010 (TV pořad)
2009 The Jay Leno Show (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
2008 MTV Movie Awards 2008 (TV pořad)
The Smoking Gun Presents: World's Dumbest (TV pořad)
2007 79. Annual Academy Awards (TV pořad)
Rencontres de cinéma (TV pořad)
2005 2005 MTV Movie Awards (TV pořad)
2004 76. Annual Academy Awards (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 74. Annual Academy Awards (TV pořad)
Mornings with Kerri-Anne (TV pořad) - a.z.
The 54th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2001 73. Annual Academy Awards (TV pořad)
America: A Tribute to Heroes (TV pořad)
2000 Diary (TV pořad)
1999 American Film Institute Salute to Dustin Hoffman, The (TV pořad)
Exclusif (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
Smap x Smap (TV pořad)
1994 66. Annual Academy Awards (TV pořad)
Extra (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
The 65th Annual Academy Awards (TV pořad) - a.z.
1992 Gomorron (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 American Film Institute Salute to Kirk Douglas, The (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1978 Top Gear (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)
1973 Fantástico (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Hudební videoklipy

1986 Berlin - Take My Breath Away (hudební videoklip) - a.z.

Režijní filmografie

TV seriály

1993 Padlí andělé (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(5 627)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace