foto

Guido Brignone

  • nar. 6.12.1886
    Milán, Itálie
  • zem. 6.3.1959 (72 let)
    Řím, Itálie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Venezia IFF

Režijní filmografie

Filmy

1959 Ve jménu Říma
1957 Le schiave di Cartagine
1955 Quando tramonta il sole
1954 Papà Pacifico
Processo contro ignoti
Vetturale del Moncenisio, Il
1953 Ivan (il figlio del diavolo bianco)
1952 Bufere
Inganno
Noi peccatori
1951 Core 'ngrato
Il conte di Sant'Elmo
1950 Il nido di falasco
Monaca santa
Santo disonore
1949 Bacio di una morta, Il
1948 Giudicatemi!
Il barone Carlo Mazza
Sepolta viva, La
1945 Canto, ma sottovoce
1944 Il fiore sotto gli occhi
Lacrime di sangue
1943 Assi della risata, Gli
Maria Malibran
1942 Gorgona, La
Miliardi che follie!
Romanzo di un giovane povero
Turbamento
Vertigine
1941 Beatrice Cenci
Mamma
1940 Cantate con me
Kean
1939 Loterie lásky
Sorprese del divorzio, Le
Torna, caro ideal!
1938 Chi è più felice di me?
L'antenato
Per uomini soli
Sotto la croce del sud
1937 Gli uomini non sono ingrati
Marcella
1936 Ginevra degli Almieri
Nozze vagabonde
Vivere!
1935 Lorenzino de' Medici
Passaporto rosso
1934 La maestrina
Oggi sposi
Tenebre
Teresa Confalonieri
1933 Voce lontana, La
1932 Amours de Pergolèse, Les
La Wally
Paradiso
Pergolesi
1931 Corte d'Assise
Rubacuori
1930 Das Erlebnis einer Nacht
1929 Hingabe
L'éternelle idole
1928 Marys großes Geheimnis
1927 Il gigante delle Dolomiti
1926 Maciste nella gabbia dei leoni
1925 Maciste all'inferno
1924 Largo alle donne!
Maciste imperatore
Saetta impara a vivere
1923 La fuga di Socrate
Le sorprese del divorzio
1922 I conquistatori del mondo
I due sergenti
Le perle di Cleopatra
1921 Il quadro di Osvaldo Mars
Il tredicesimo commensale
La lotta per la vita
Le campane di San Lucio
1920 Il ventriloquo
1918 Il perfetto amore

Scenáristická filmografie

Filmy

1959 Ve jménu Říma

Herecká filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1929 Hingabe - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace